SMART FINANCE celebra la seva tercera reunió de socis a Porto

04/12/2017

Els dies 22 i 23 de novembre de 2017, ha tingut lloc a Porto, Portugal, la tercera reunió de consorci del projecte SMART FINANCE: Finançament Intel·ligent per a pimes i emprenedors de l’espai SUDOE.

Coordinada per la Cambra de Comerç d’Oviedo, Beneficiari Principal del projecte, i l’Agència Nacional d’Innovació de Portugal, l’esdeveniment ha reunit els especialistes dels gabinets FINLAB, responsables de donar assessorament a les pimes, els emprenedors i els autònoms del SUDOE sobre les seves possibilitats d’accedir a finançament i millorar la gestió financera dels seus negocis.

A través de la Plataforma SMART FINANCE creada en el marc del projecte, els FINLAB posen a disposició de les empreses la major web d’ajuts públics i finançament privat del mercat, incloent ajudes a nivell local, regional, nacional i UE, així com productes bancaris , fintech, finançament no bancari tradicional i SGR a Espanya, França i Portugal.

A més, els FINLAB ofereixen assessorament a les pimes i els emprenedors per a l’elaboració del seu Pla de Negoci i Pla de Finançament i acompanyament a rondes finançament i posen a la seva disposició tot un conjunt de recursos com: Diagnòstic d’Ajudes Públiques, Informe de Salut Empresarial , Guies sobre finançament, Eines i simuladors de gestió financera i Acadèmia SMART FINANCE.

El projecte SMART FINANCE està liderat per la Cambra de Comerç d’Oviedo i compta amb socis d’Espanya, França i Portugal. Té una durada de 26 mesos i un pressupost de 1,3 milions d’euros cofinançats al 75% pel Programa Interreg SUDOE.

Socis del projecte: Cambra de Comerç de Barcelona, Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, Institut de Competitivitat Empresarial de Castella i Lleó, Consell Regional de Cambres de Comerç de Nouvelle Aquitaine (França), Agència Nacional d’Innovació de Portugal, Associació Nacional de Joves Empresaris de Portugal i Fundació Universitat Sant Jordi.

Més informació: smartfinanceplatform.eu