Avantatges soci

AGM Abogados

AGM Abogados

Més informació:

902 448 448

10 % de descompte en la contractació del servei de sol·licituds de visats i permisos de residència (Llei 14/2013 de suport als emprenedors) i en assessorament laboral.


Amb l’objectiu d’atraure inversió i talent, aquesta llei facilita l’obtenció de visats i permisos de residència, en un termini molt curt de temps, a inversors, emprenedors, professionals d’alta qualificació, treballadors que efectuïn moviments intraempresariales, professors i estudiants d’escoles de negoci, etc.


AGM Abogados és un despatx multidisciplinari, amb experiència contrastada en tramitacions basades en la Llei 14/2013.
En relació a les tramitacions basades en la Llei 14/2013, el servei que s’ofereix comprèn totes les fases del procés: des de la valoració inicial, la preparació i seguiment de l’expedient, sempre valorant la importància de la celeritat en l’obtenció del permís, i fins i tot la direcció lletrada en procediments contenciosos-administratius.


En quant a matèria laboral, s’ofereix un servei integral a empreses i particulars sobre els apsectes rellevants de eles relacions laborals de les organitzacions: possibles assumptes relacionats amb les condicions de treball de la seva empresa, mobilitat geogràfica i funcional dels seus treballadors, procediments disciplinaris, contractació d’executius d’alta direcció, prevenció de riscos laborals, Insprecció de Treball, Seguretat Social, lliure circulació de treballadors o la complexa negociació col·lectiva, entre d’altres.

Sol·licitud

Si estàs interessat en aquest servei, envia un email a sac@cambrabcn.org amb les teves dades de contacte o truca al 902 448 448.

Condicions

Si ets soci del Club Cambra, s’aplicarà un descompte del 10% sobre els honoraris corresponents.
Si encara no ets soci del Club Cambra pots realitzar aquí la teva sol·licitud.

Identificació

Acredita la teva condició de soci amb qualsevol dels carnets.

  • Carnet de soci
  • Carnet Business

topspyapps.netphone keylogger, spy android software, phone call tracker